Școala de șoferi PILOT 2000, din Drobeta Turnu Severin, a fost înființată în anul 1996; calitatea pregătirii teoretice, autovehiculele folosite fiind întotdeauna moderne, pregătirea practică asigurată de instructorii școlii PILOT 2000 fiind adaptată întotdeauna spre individualitatea, priceperea, îndemânarea cursanților, deschiderea continuă spre nou în domeniul legislației rutiere a școlii, fapte ce au efect pozitiv asupra școlii, asigurând un parcurs în ascensiune al școlii noastre. În prezent asigurăm pregătirea pentru obținerea permisului de conducere pentru categoriile AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE și D. Iar pentru ca pregătirea teoretică să se desfășoare în cele mai bune condiții sălile de legislație rutieră deținute de școala noastră am considerat că trebuie să fie spațioase, prevăzute fiind cu aer condiționat.
      Calculatoarele sunt dotate cu monitoare touchscreen, precum cele întâlnite la examenul de la proba teoretică, softul de pregătire teoretică fiind realizat în cadrul școlii noastre, pentru toate categoriile. Programul școlii este orientat spre nevoile dvs., de luni până sâmbătă, nefiind limitați la numărul de ore prevăzut de programa școlară, în permanență fiind asistați de un profesor de legislație rutieră, programul fiind cel de jos.
      Parcul de mașini este format din mașini noi, moderne, dotate cu aer condiționat, cursantul putând opta pentru o categorie sau alta de autovehicul, astfel că pregătirea practică va fi o plăcere. Instructorii cu care veți efectua pregătirea practică în vederea obținerii permisului de conducere dorit au multă experiență în pregătire, sunt calmi, au răbdare cu dvs., scopul fiind însușirea conducerii corecte a autovehiculului respectiv pentru care ați optat în pregătirea pentru obținerea permisului de conducere. Iar profesorii de legislație rutieră ai școlii noastre vă stau la dispoziție, ajutându-vă în deslușirea Codului Rutier, ori de câte ori aveți nevoie, cu ajutorul explicațiilor, materialelor didactice, pliantelor, softurilor proprii realizate în cadrul școlii noastre etc.
În continuare vă dorim mult succes!

PROGRAM
Luni, Joi
8:30-19:00
Marți, Miercuri, Vineri
8:30-17:00
Sâmbătă: 10:00-12:00