Petru a veni în sprijinul celor care urmează, la școala PILOT 2000, cursurile de pregătire teoretică și practică pentru obținerea permisului de conducere, am conceput și realizat materiale didactice proprii de pregătire. Mai jos vă prezentăm aceste materiale didactice.

Reglementări în domeniul transportului ruiter de mărfuri periculoase

Broșură necesară celor care doresc reducerea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce conform art. 104 din O.U.G. 195/2002.
Conține întrebările folosite la susținerea examenului 13 din 15.
Curs de legislație rutieră

Curs ce explică prin intermediul imaginilor Codul Rutier, necesar pentru obținerea permisului de conducere. Conține minicursuri de mecanică, conduită preventivă, conducere ecologică și măsuri de prim ajutor.
Ghid pentru obținerea permisului de conducere

Ghid pentru obținerea permisului de conducere structurat pe capitole în care se regăsesc articolele necesare din Codul Rutier pentru înțelegerea mai rapidă a întrebărilor folosite la examenul pentru obținerea permisului de conducere categoria B.
Întrebări pentru obținerea permisului de conducere categoria A.

Conține O.U.G. 195/2002 actualizată și Regulamentul de aplicare a O.U.G. 195/2002 și întrebările, structurate pe capitole, utilizate la proba teoretică a examenului pentru obținerea permisului de conducere categoria AM, A1, A2 sau A.
Întrebări pentru obținerea permisului de conducere categoria A.

Conține:
  • O.U.G. 195/2002 actualizată și Regulamentul de aplicare a O.U.G. 195/2002 și întrebările, structurate pe capitole, utilizate la proba teoretică a examenului pentru obținerea permisului de conducere categoria B.
  • minicursuri de mecanică, conduită preventivă, conducere ecolgică și măsuri de prim ajutor.
Întrebări pentru obținerea permisului de conducere categoriile C, CE, D

Conține:
  • O.U.G. 195/2002 actualizată și Regulamentul de aplicare a O.U.G. 195/2002 și întrebările, structurate pe capitole, utilizate la proba teoretică a examenului pentru obținerea permisului de conducere categoriile C, CE, D.
  • reguli profesionale ce trebuie respectate de conducătorii autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 t;
  • noțiuni de meanică auto specifice categoriilor C, CE, D.